24.10.12

Bielenda MISSMI DOO

Bielende Missme Beograd
Kao što sam već spomenula u prethodnom postu, na sajmu sam otkrila ovu kozmetičku linijiu profesionalnih i parfimerijskih proizvoda. Pažnju mi je privuklo mnoštvo kutija sa voćnim i čokolodnim bojama i mirisima, posebno čokoladnim a bila je u pitanju maska za mršavljenje :) Sve je bilo otvoreno i dostupno za mackanje i mirisanje a ljubazna gospođa koja je promovisala proizvode mi je dala promotivni materijal sa dovoljno uzoraka da ono što nisam mogla tamo isprobam kući.

Štand na Sajmu kozmetike

Profesionalni preparati


Profesionalni i parfimerijski proizvodi

Kako sam saznala Bielenda je poljska kozmetika profesionalnih i parfimerijskih proizvoda koju uvozi frima Missmi DOO. Profesionalna linija je namenjena kozmetičkim salonima i SPA centrima i potrebno je da ih nanosi profesionalac. Nažalost u profesinalnu liniju spadaju čokoladne maske i slično tako da je potrebno pronaći salon koji ih koristi da bi se primenile. Na našu sreću postoji i Home Care linija profesionalnih proizvoda koji se mogu kupiti od kozmetičara u salonima gde se primenjuju ovi tretmani. U Home Care liniju spadaju razna mleka za telo, kreme za lica, kreme za negu stopala i slično. Ono što jeste da nisu preskupi kao većina ovakvih proizvoda mada to više znači salonima koji ih nabavljaju nego nama koji plaćamo usluge salona.
HOME CARE linija proizvoda (izvor)

Ono što se može kupiti u apotekama, prodavnicama zdrave hrane, parfimerijama i direktno od Missmi doo jesu pilinzi, mleka, tonici, kreme i puteri za telo.

Najpopularnija među mladima je NAR kolekcija, posebno piling i puter.
NAR (izvor)

Na drugom mestu po traženosti jeste Krastavac i Limeta za mladu, masnu i problematičnu kožu a obuhvata: kremu, tonik i masku.

Za suvu i osetljivu kožu imaju Pamuk kolekciju: kremu, tonik za skidanje šminke, piling i masku 2 u 1 i mleko za telo kao i Avokado kolekciju: kremu, mleko i tonik za skidanje šminke, puter za telo i piling.

Pamuk kolekcija (izvor)

Avokado za suvu i osetljivu kožu (izvor)
Za one kojima je pored nege potrebna i dodatna pomoć kao zatezanje i slično tu je SEXY LOOK koja obuhvata: Gel za savršeno utegnutu guzu, Serum za čvrste grudi, Savršene usne i Serum za ravan stomak.

Sexy look kolekcija

Savršene grudi

Ravan stomak (izvor)
Što se tiče anti age krema tiče a to je i kolekcija po prodavanosti na prvom mestu Kavijar i Tartufi (+35) i obuhvata kremu za dan i za noć, serum za oči i masku za ruke.

Kavijar i Tartufi anti-age +35 (izvor)

Pored kvaliteta koji je naravno na prvom mestu prednost i parfimerijskih proizvoda je pristupačna cena.

Verujem da će se u ovom širokom asortimanu proizvoda naći za svakoga po nešto.


3 comments:

  1. Avokado linija za suvu kožu je zaista izvrsna

    ReplyDelete
  2. Muska kozmetika je predivna.Brijanje i kupanje sa kozmetikom "Bielenda" se nemoze uporediti ni sa cim."Ekstra energy" za ciscenje lica umanjuje jutarnju glavobolju.Jednom recju,savrseno

    ReplyDelete
  3. Odlučila sam da nakon Vašeg teksta kupim kremu za lice. Koju mi preporučujete? Imam 56 godina?

    ReplyDelete