13.9.12

Pravi izbor šminke za jesen - kvalitet i cena

Kao što sam obećala ovaj post ću posvetiti takođe jesenjim trendovima ali ovog puta i pristupačnijim proizvodima. Kvalitet je neuporediva ali to ne znači da se treba odreći šminke ukoliko naš budzet ne dozvoljava da kupujemo Lancome, Dior, Chanel i td. Ima mnogo kvalitetnih i pristupačnih proizvoda koji mogu da zadovolje naše svakodnevne potrebe za ulepšavanjem.

Ovo su neki od proizvoda koji su više nego dobri i po mom ukusu. Naravno u zavisnosti od tipa kože neki proizvodi će prijati manje ili više ali svaki od proizvođača ima alternativu za različite tipove i uglavno su prisutne na našem tržištu.
1 2 3 Perfect Foundation (izvor)

1 2 3 Perfect Foundation, tečni puder za sve tipove kože i ima ga u 9 nijansi. U Jasmin parfimerijama se cena kreće oko 1500 din.
Healty mix concealer (izvor)
Healty mix concealer, korektor za podočnjake. Nije pretežak a ima solidnu pokrivnu moć pa je dobar za svakodnevnu upotrebu.

Bourjois Smoky eyes (izvor)
Bourjois Smokey eyes senke, pakovane po tri nijanse u kutijici.

L'oreal senke

L'oreal rich color senke su iz jesenje kolekcije u prelepim nijansama, dobro su pigmentovane i veoma lepo upakovane :) Cena 1090 din. u DM-u.

L'oreal Volume Milio Lashes     Bourjois Beauty Full Volume

Maskara L'oreal Volume Milion Lashes je fenomenalna za one koje žele da imaju guste i naglašene trepavice. Takodje, Bourjois Beauty Full Volume maskara je jedna od mojih omiljenih.

Deborah rumenila
Deborah rumenila su odlična i povoljna a za jesen su fenomenalne mat nijanse u roze i braon boji.

Bourjois ruževi (izvor)
Deborah Atomic Red Mat Lipstick (izvor)
Što se ruževa tiče u jesenjim nijansama preporučila bih opet Deboru i Bourjois. Bourjois su oko 1200 dinara i ima lepih nijansi.

Ono što je posebno bitno jeste da se dosta od ovih proizvoda može naći u Jasmin i Glamur parfimerijama koje ovog petka i subote daju sniženje 20% a neki od Bourjois proizvoda su već na sniženju.

No comments:

Post a Comment