27.5.14

Šminka za maturu - Inspiracija

Ovaj post sam započela sa pisanjem prošle godine u ovo vreme, mislim da je vreme da posle godinu dana ugleda svetlost interneta :)
Znam da većina devojak trenutno traži ideju za savršenu šminku pa sam rešila da izdvojim par look-ova poznatih glumica i pevačica koji obaraju s nogu.

Za početak, sačuvala sam jedan pasus iz započetog posta jer se i posle godinu dana nije mnogo toga promenilo po pitanju eksperimentisanja.

Ono što je frenč manikir za nokte to je smokey eyes za šminku. Za večernji izlazak ili posebnu priliku kao što je matura, iz svog iskustva mogu reći, da se najčešće traže zadimljene oči u sivo crnim tonovima. To je najčešće zbog nespremnosti za eksperimentisanje u takvim situacijama ili prosto zato što ne znamo koju boju daberemo i kako će nam stajati.
Evo kako to rade slavni:


U stilu Audrey Hepburn
U stilu Audrey Hepburn
Za dame, nepogrešiv izbor šminka u stilu Audrey Hepburn koja i posle toliko godina izgleda prefinjeno i prelepo. Eyeliner koji naglašava oči i obavezne veštačke trepavice.

Perfektno kao Dita Von Teese
Perfektno kao Dita Von Teese




Dita Von Teese neguje klasičan, jednosatavan i savršen izgled što se tiče šminke.

Blake Lively
Blake Lively
 Nagleašene oči i savršen ten izgledaju atraktivno na ovoj takođe atraktivnoj plavuši.

Emma Watson
Emma Watson
Opet akcenat na očima, varijanta koja savršeno ističe krupne oči.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

Komentar više nego suvišan :)

AnnaLynne McCord  
AnnaLynne McCord
 Eyeliner za plavuše svetlog tena.

Leighton Messer
Leighton Messer
I naravno smokey eyes ali malo dramatičniji koji i prefinjenu Bler čini opasnom devojkom.

Ukoliko još razmišljate o haljini možda sledeći post može da pomogne:
http://profesionalnosminkanje.blogspot.com/2013/03/priprema-za-maturu-ii-deo-haljina-u.html

6.5.14

Sneška i ja na uranku :)

Uprkos lošem vremenu i virusima koji su bili prisutni u našoj kući (moja desna ruka i mlađa sestra) Snežana i ja smo se zabavljale šminkajući ove prelepe devojke.

Smokey eyes by me:

Smokey eyes

 
Vestacke trepavic

Veoma pozitivni mladenci u prvoj fazi venčanja. Mladoženja nije hteo da se šminka ali zbog pozitivnog stava zaslužuje da bude u mom postu. :P U stanu nije bio prisutan fotograf tako da je fotka malo lošija.

Mladenci

 A onda je Sneška briljirala:

Sneškinih ruku delo - vecernja sminka

 
Sminka za vencanje takodje Sneškin rad




I onda smo ih pustili da se provode na miru i ne brinu o izgledu a Sneška se vratila kod mene da me neguje, čuva dete ...
Dakle šminker kojeg bi vam preporučila a koji osim što dobro šminka kvalitenom šminkom i neguje u slučaju bolesti je Snežana Milenković i možete je naći na br. tel.: 060/0351862 (ovo za negovanje i čuvanje dece samo kada je rodbina u pitanju :))