7.3.13

Coastal Scents kozmetika

Možda je bi bolje bilo da ovaj post nazovem Coastal Scents palete jer je ova kozmetička kuća kod nas po tome prepoznatljiva.
88 ORIGINAL palette Coastal Scents
88 ORIGINAL palette Coastal Scents

Paleta senki Coastal Scents
Paleta senki Coastal Scents
Što se paleta senki tiče njihova najveća prednost je što su dobro pigmentisane i što ih imaju u najrazličitijim bojama. Uglavnom su pakovane tako da sadrže veliki broj boja male gramaž i takve palete su najraskošnije. Palete sa senkama veće gramaže uglavnom imaju nijanse par boja i pogodne su za one koji imaju izgrađen ukus i nisu skloni eksperimentisanju. Tu su naravno i palete namenjene obožavateljkama drečavih boja i veselog izgleda. Ja bih izdvojila: 88 Original Palette, Metal Mania Palette, 78 Shadow Blush Palette kao i Creative Me #1.

78 Shadow Blush Palette
78 Shadow Blush Palette 
Imaju i veoma zanimljive palete rumenila koje sadrže od 6 do 10 nijansi i najbolje je to što jedna ovakva paleta može da obezbedi adekvatnu šminku uz bilo koju odevnu kombinaciju ili za bilo koju priliku. 10 Blush Palette i Blush Too Palette su po meni najpraktičnije.

10 Blush Palette
10 Blush Palette
Osim paleta senki i rumenila imaju i palete korektora, kamene i tečne pudere i slično ali ono što bih ja izdvojila jesu četkice za šminkanje. Imaju ih u setovima kao i veliki broj pojedinačnih četkica za lice, oči i usne od prirodne i veštačke dlake.
Četkice Coastal Scents
Četkice Coastal Scents

22 piece Brush set Coastal Scents
22 piece Brush set Coastal Scents
Kod nas nema zvaničnih distributera ali se mogu kupiti putem interneta po jako povoljnim cenama.

No comments:

Post a Comment